tag:blogger.com,1999:blog-3773773550324476444.post1490374724666361346..comments2023-10-26T13:47:55.945+02:00Comments on The Greenhouse in Tyra's Garden: Harvest Monday - Red Hot Chili Peppers...most of themTYRA Hallsénius Lindhehttp://www.blogger.com/profile/04111758517855490413noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3773773550324476444.post-45455705430292477422010-10-06T06:02:45.259+02:002010-10-06T06:02:45.259+02:00I would want to live in your greenhouse, too, if I...I would want to live in your greenhouse, too, if I were a plant! It looks so cozy and welcoming for people and plants alike. <br /><br />My cayenne peppers are taking a really long time to turn red, too. I picked some of them green, and they turned red in less than a week. The remaining ones on the plant are still mostly green, but a few of them have finally started turning red. I guess they arethyme2gardenhttps://www.blogger.com/profile/06512569281844698265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3773773550324476444.post-90480721441465507202010-10-05T21:06:18.258+02:002010-10-05T21:06:18.258+02:00Gorgeous peppers. I'm glad to hear that you ha...Gorgeous peppers. I'm glad to hear that you had a nice year for tomatoes too. I'm not quite sure what to make of our year. It has been so hot and dry. And we don't get that kind of weather normally.Daphne Gouldhttps://www.blogger.com/profile/17305049560953735881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3773773550324476444.post-38698195248390705252010-10-05T08:44:52.816+02:002010-10-05T08:44:52.816+02:00Gittan, visst jag brukar spara några plantor inomh...Gittan, visst jag brukar spara några plantor inomhus, dels för att de är vackra men också för att plocka färska frukter. Jag tycker att de får så lätt ohyra på sig inne bara...vita flygare och bladlöss. Så i år kastar jag nog alla utan Rocoto.TYRA Hallsénius Lindhehttps://www.blogger.com/profile/01090257443354079679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3773773550324476444.post-39758971113504433402010-10-05T08:42:27.650+02:002010-10-05T08:42:27.650+02:00Robin, hi and welcome to the Greenhouse. Glad you ...Robin, hi and welcome to the Greenhouse. Glad you like it. Sometimes I really want to move out an live there too.TYRA Hallsénius Lindhehttps://www.blogger.com/profile/01090257443354079679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3773773550324476444.post-50711264627664297622010-10-05T08:41:06.880+02:002010-10-05T08:41:06.880+02:00Charlotta, jag använder Rocoton precis som de andr...Charlotta, jag använder Rocoton precis som de andra heta chilisarna i salsan, grytan etc.<br />Kul att du också bjuder på Antipasto:-) Det är ju så innebomsingen gott./ TyraTYRA Hallsénius Lindhehttps://www.blogger.com/profile/01090257443354079679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3773773550324476444.post-18034649204091352292010-10-05T08:17:01.714+02:002010-10-05T08:17:01.714+02:00Det är första gången jag odlat chili och nu när de...Det är första gången jag odlat chili och nu när de börjar mogna vet jag inte riktigt hur/vad jag ska göra med dem? Tre sorter blev det och de är inte speciellt starka någon av dem så att anv. dem direkt i matlagningen är ju inte något problem men min fråga till dig är kan man torka dem ? Och isåfall hur gör man det enklast/bäst? Plantorna har jag flyttat in i fönstert i ett av rummen på gittanhttps://www.blogger.com/profile/05353416536540035191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3773773550324476444.post-40978297182086827222010-10-04T23:41:49.728+02:002010-10-04T23:41:49.728+02:00Oh my, what a beautiful greenhouse and garden. I t...Oh my, what a beautiful greenhouse and garden. I think that I could live in it.Robinhttps://www.blogger.com/profile/12220238404223196571noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3773773550324476444.post-40344558709207338842010-10-04T23:14:02.308+02:002010-10-04T23:14:02.308+02:00Åh, så underbart! Kul att jag hittade så många av ...Åh, så underbart! Kul att jag hittade så många av samma sort som jag odlat i år. Säg mig, vad gör du för gott av Rocoto. Jag har skördat massor men är lite för feg för att smaka... De lär ju vara så jättestarka?<br /><br />Idag har jag gjort antipasto (eller tapas om man så vill) av mina paprikor. Ett recept från en gammal fransyska och det finns på bloggen idag:)<br /><br />Ha det gott,<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06656749081162072111noreply@blogger.com